Estafettevrouwen en Nageeye proberen record te breken tijdens WK Atletiek dagprogramma

De Nederlandse estafettevrouwen en de Nederlandse atlete Dafne Schippers hebben hun oog laten vallen op een record tijdens het WK Atletiek dagprogramma. De Nederlandse estafettevrouwen, bestaande uit Femke Bol, Jamile Samuel, Lisanne de Witte en Lieke Klaver, en Dafne Schippers willen de wereldrecordtijd van 42,36 seconden verbeteren.

De Nederlandse estafettevrouwen hebben al veel successen geboekt in de afgelopen jaren. Ze wonnen in 2017 goud op het EK Atletiek in Berlijn en brachten daarmee de Nederlandse estafette-traditie terug. In 2018 wonnen ze zilver op het WK Atletiek in Londen.

Dafne Schippers is ook een bekende naam in de atletiekwereld. Ze won in 2015 goud op het WK Atletiek in Beijing en bracht daarmee de Nederlandse atletiek naar een hoger niveau. Ze heeft ook goud gewonnen op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016.

De Nederlandse estafettevrouwen en Dafne Schippers hopen dat hun samenwerking leidt tot een nieuw wereldrecord. Ze hebben hard getraind en zijn klaar om hun beste prestaties te leveren. Het WK Atletiek dagprogramma biedt de perfecte gelegenheid om hun doel te bereiken.

Het zal interessant zijn om te zien of de Nederlandse estafettevrouwen en Dafne Schippers hun doel zullen bereiken. Het zou een geweldige prestatie zijn als ze het wereldrecord verbeteren. We wensen hen veel succes en hopen dat ze hun doel bereiken!