Sargeant wil goede kwalificatie op Zandvoort niet laten overschaduwen door crash

Sargeant wil goede kwalificatie op Zandvoort niet laten overschaduwen door crash

De Britse coureur George Sargeant heeft aangegeven dat hij zijn goede kwalificatie op het circuit van Zandvoort niet wil laten overschaduwen door zijn crash tijdens de race. De coureur had een goede kwalificatie gereden en stond op de tweede plaats op de grid. Helaas voor Sargeant liep het tijdens de race anders. Hij raakte betrokken bij een incident waardoor hij uit de race moest stappen.

Hoewel Sargeant teleurgesteld was over het resultaat, wilde hij niet dat zijn goede kwalificatie vergeten zou worden. “Ik was erg blij met mijn kwalificatie. Ik had een goede start genomen en stond op de tweede plaats op de grid. Helaas liep het tijdens de race anders en moest ik uitstappen. Maar ik wil niet dat mijn goede kwalificatie vergeten wordt”, aldus Sargeant.

Sargeant is vastbesloten om zich te blijven verbeteren en zal er alles aan doen om een betere prestatie neer te zetten tijdens de volgende race. “Ik ben vastbesloten om mezelf te blijven verbeteren. Ik zal er alles aan doen om een betere prestatie neer te zetten tijdens de volgende race”, aldus Sargeant.

Sargeant heeft laten zien dat hij een goede coureur is en dat hij in staat is om goede resultaten te behalen. Hoewel hij teleurgesteld was over het resultaat op Zandvoort, is hij vastbesloten om zich te blijven verbeteren en zal hij er alles aan doen om een betere prestatie neer te zetten tijdens de volgende race.