Raam van woning in Roosendaal beschadigd door ontploffing vuurwerkbom, bewoner gewond

Afgelopen nacht is er in Roosendaal een vuurwerkbom ontploft waardoor het raam van een woning beschadigd is geraakt. De bewoner van de woning is gewond geraakt bij de ontploffing.

Volgens de politie is de bom afgestoken in de buurt van de woning. Er zijn geen andere gewonden gemeld. De bewoner is naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

De politie heeft een onderzoek gestart naar de oorzaak van de ontploffing. Er wordt vermoed dat het vuurwerk illegaal is afgestoken. De politie roept mensen op om informatie te delen die kan helpen bij het onderzoek.

De gemeente Roosendaal heeft laten weten dat het illegaal afsteken van vuurwerk streng wordt bestraft. De gemeente roept mensen op om alleen legaal vuurwerk af te steken en om alert te zijn op ongeoorloofd gebruik van vuurwerk in de buurt.

Het incident heeft veel verontwaardiging opgeroepen bij de bewoners van Roosendaal. Veel mensen hebben hun medeleven betuigd aan de bewoner van de woning en zijn familie. Er wordt gezegd dat dit soort incidenten niet getolereerd worden in de stad.