Jackson richt zich op stokoud record na sensationele 200 meter: 'Kom eraan'

Jackson richt zich op stokoud record na sensationele 200 meter: ‘Kom eraan’

Jackson richt zich op stokoud record na sensationele 200 meter: ‘Kom eraan’

De Amerikaanse atleet Jackson heeft een sensationele prestatie geleverd op de 200 meter tijdens de Olympische Spelen. Hij liep de race in 19,78 seconden, wat een nieuw persoonlijk record betekende. Nu richt hij zich op het stokoude wereldrecord van 19,19 seconden, dat al sinds 1993 staat.

Jackson heeft aangegeven dat hij er klaar voor is om het record te verbreken. “Ik ben er klaar voor om het record aan te vallen. Ik ben er klaar voor om het te verbreken”, zei hij na de race. “Ik heb deze race gewonnen met een persoonlijk record, maar ik wil meer. Ik wil het wereldrecord verbreken.”

Jackson is niet de enige die zich op het wereldrecord richt. Er zijn veel andere atleten die ook hun best doen om het record te verbreken. De concurrentie is echter sterk en het zal niet gemakkelijk zijn om het record te verbreken.

Jackson is echter vastbesloten om het wereldrecord te verbreken. Hij is ervan overtuigd dat hij het kan doen en hij is bereid om er alles aan te doen om zijn doel te bereiken. “Ik ben er klaar voor om mijn best te doen en ik weet dat ik het kan doen”, zei hij. “Ik ben er klaar voor om mijn best te doen en ik weet dat ik het kan doen.”

Het is duidelijk dat Jackson vastbesloten is om het wereldrecord te verbreken. Hij is ervan overtuigd dat hij het kan doen en hij is bereid om er alles aan te doen om zijn doel te bereiken. Als hij slaagt, zal hij een van de meest legendarische atleten worden in de geschiedenis van de sport.