Kan Jumbo-Visma nog worden verslagen tijdens de Vuelta? Vijf vragen over de Spaanse rittenkoers

Kan Jumbo-Visma nog worden verslagen tijdens de Vuelta? Vijf vragen over de Spaanse rittenkoers

De Vuelta a España is een van de meest prestigieuze wielerrondes ter wereld. Dit jaar is Jumbo-Visma de absolute favoriet om deze rittenkoers te winnen. Maar kan Jumbo-Visma nog worden verslagen? Hieronder staan vijf vragen over de Vuelta die je kunnen helpen om het antwoord te vinden.

1. Wat is de sterkte van Jumbo-Visma?

Jumbo-Visma heeft een sterk team met ervaren renners. Ze hebben een aantal goede klimmers, waaronder Primoz Roglic, die al eerder de Vuelta won. Daarnaast hebben ze ook een aantal sterke sprinters, waaronder Dylan Groenewegen. Dit maakt Jumbo-Visma een van de sterkste teams in de Vuelta.

2. Wat zijn de sterkste concurrenten van Jumbo-Visma?

Er zijn veel sterke concurrenten voor Jumbo-Visma, waaronder Movistar, Astana en Bahrain-Merida. Movistar heeft een aantal sterke klimmers, waaronder Alejandro Valverde en Marc Soler. Astana heeft ook een aantal sterke klimmers, waaronder Miguel Angel Lopez en Jakob Fuglsang. En Bahrain-Merida heeft een aantal sterke sprinters, waaronder Phil Bauhaus en Sonny Colbrelli.

3. Wat zijn de belangrijkste etappes in de Vuelta?

De Vuelta bestaat uit 21 etappes, waarvan er vijf bergop etappes zijn. De belangrijkste etappes zijn de etappes naar La Covatilla, La Camperona, Los Machucos, La Cubilla en Alto de l’Angliru. Deze etappes zijn allemaal zeer pittig en zullen een grote invloed hebben op de uiteindelijke winnaar van de Vuelta.

4. Wat zijn de voorspellingen voor de Vuelta?

De voorspellingen voor de Vuelta zijn dat Jumbo-Visma de favoriet is om de rittenkoers te winnen. Ze hebben een sterk team met ervaren renners en hebben al eerder de Vuelta gewonnen. Daarnaast hebben ze ook een aantal sterke sprinters, wat hen een voordeel geeft in de sprintetappes.

5. Wat is de beste manier om Jumbo-Visma te verslaan?

Om Jumbo-Visma te verslaan moeten hun concurrenten hun sterke punten benutten. Movistar moet bijvoorbeeld hun sterke klimmers gebruiken om tijdwinst te boeken op de bergop etappes. Astana moet ook hun sterke klimmers gebruiken om tijdwinst te boeken op de bergop etappes. En Bahrain-Merida moet hun sterke sprinters gebruiken om tijdwinst te boeken op de sprintetappes. Als hun concurrenten hun sterke punten goed benutten, dan is er nog een kans dat Jumbo-Visma kan worden verslagen tijdens de Vuelta.