Feyenoord haalt na lang wachten Kroatische international Ivanusec binnen

Feyenoord heeft na een lange wachttijd de Kroatische international Ivanusec binnengehaald. De 21-jarige middenvelder komt over van NK Osijek en heeft een contract getekend voor vier jaar bij de Rotterdamse club.

Ivanusec is een veelbelovende speler die al meerdere malen in het Kroatische nationale elftal heeft gespeeld. Hij maakte zijn debuut in 2017 en heeft sindsdien meerdere interlands gespeeld.

Feyenoord is blij met de komst van Ivanusec. Technisch directeur Frank Arnesen zei: “Ivanusec is een speler met veel potentieel. Hij heeft al bewezen dat hij een goede speler is en we zijn blij dat hij deel uitmaakt van Feyenoord. We verwachten dat hij een belangrijke rol zal spelen in onze ploeg.”

Ivanusec is de tweede speler die Feyenoord deze zomer heeft aangetrokken. Eerder deze maand werd ook de Braziliaanse spits Marcos Senesi aangetrokken.

Feyenoord hoopt dat Ivanusec een belangrijke bijdrage zal leveren aan het team. Met de komst van de Kroatische international wordt Feyenoord sterker en kan het team meer druk uitoefenen op de concurrentie.