Real Madrid maakt Bellingham weer goud waard, Chelsea wint eindelijk thuiswedstrijd

Real Madrid maakt Bellingham weer goud waard, Chelsea wint eindelijk thuiswedstrijd

Real Madrid heeft de jonge Engelse middenvelder, Jude Bellingham, weer goud waard gemaakt. De 16-jarige voetballer maakte zijn debuut in de Champions League tegen de Spaanse reus, waar hij een indrukwekkende prestatie neerzette. Hij was de jongste speler ooit die voor Borussia Dortmund speelde in de Champions League.

Bellingham maakte een goede indruk op Real Madrid-coach Zinedine Zidane, die hem na afloop van de wedstrijd complimenteerde met zijn prestatie. Zidane zei dat Bellingham een geweldige toekomst voor zich heeft als hij zo doorgaat.

De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, maar de prestatie van Bellingham was duidelijk te zien. Hij was sterk in de duels, had goede passes en was ook goed in het verdedigen.

Chelsea heeft ook een goede prestatie neergezet in hun thuiswedstrijd tegen Real Madrid. De Blues wonnen de wedstrijd met 2-0, dankzij twee doelpunten van Timo Werner en Mason Mount. Chelsea had de hele wedstrijd het initiatief en kon de overwinning uiteindelijk veiligstellen.

Het was een belangrijke overwinning voor Chelsea, die al een tijdje niet meer thuis had gewonnen. Het team heeft nu meer vertrouwen gekregen en kan zich opmaken voor de rest van het seizoen.

Real Madrid en Chelsea hebben beide een goede prestatie neergezet in deze wedstrijd. Bellingham heeft laten zien dat hij een geweldige toekomst tegemoet gaat en Chelsea heeft laten zien dat ze weer thuis kunnen winnen. Het was een wedstrijd om nooit te vergeten.