Max Verstappen tevreden over trainingen in Zandvoort, op enkele details na

Max Verstappen tevreden over trainingen in Zandvoort, op enkele details na

Max Verstappen heeft de trainingen in Zandvoort als positief ervaren. De Nederlandse Formule 1-coureur was tevreden over de baan, maar had enkele kleine details die hij graag anders had gezien.

Verstappen reed twee dagen op het circuit van Zandvoort en was tevreden over de baan. “Het was leuk om hier te rijden”, zei hij. “Het is een mooie baan, met veel bochten en een goede uitdaging.”

Hoewel Verstappen tevreden was over de baan, had hij enkele kleine details die hij graag anders had gezien. “Er zijn een paar dingen die ik anders had gedaan”, zei hij. “Ik denk dat de baan wat breder had gemaakt, zodat er meer ruimte is om te manoeuvreren.”

Verstappen was ook tevreden over de kwaliteit van de wegen. “De wegen waren goed, maar er zijn nog steeds wat kuilen en andere oneffenheden”, zei hij. “Maar dat is normaal voor een baan die zo oud is als Zandvoort.”

Verstappen zei ook dat hij blij is dat de Formule 1 terug is in Nederland. “Het is geweldig om terug te zijn in Nederland”, zei hij. “Het is een geweldige plek om te racen en ik ben blij dat ik hier kan rijden.”

Max Verstappen was dus tevreden over de trainingen in Zandvoort, maar had enkele kleine details die hij graag anders had gezien. Hoewel hij blij is met de kwaliteit van de baan, denkt hij dat er nog wat verbeteringen kunnen worden aangebracht.