Verstappen achtergesteld door Norris in tweede vrije training GP Nederland

Verstappen achtergesteld door Norris in tweede vrije training GP Nederland

De tweede vrije training voor de Grand Prix van Nederland werd gedomineerd door de Britse coureur Lando Norris. De Red Bull-coureur Max Verstappen eindigde slechts als derde, meer dan een seconde achter Norris.

Verstappen had een goede start in de sessie, maar kon niet concurreren met de snelheid van Norris. De Nederlander had wat moeite met het vinden van de juiste balans op zijn auto, wat resulteerde in een lagere tijd dan verwacht.

Hoewel Verstappen niet de snelste was in de tweede vrije training, is hij er nog steeds van overtuigd dat hij een goede kans heeft om de race te winnen. Hij zei: “Ik denk dat we morgen een stuk competitiever zullen zijn. We hebben wat werk te doen om de juiste balans te vinden, maar ik denk dat we klaar zijn voor de race.”

Verstappen heeft al eerder bewezen dat hij een competitieve coureur is, dus het is niet verrassend dat hij nog steeds gelooft dat hij morgen in staat zal zijn om de race te winnen. Als hij de juiste balans kan vinden en zijn snelheid kan verbeteren, is er geen reden waarom hij niet in staat zou zijn om Norris te verslaan.

Het wordt interessant om te zien hoe de race morgen verloopt. Verstappen heeft al bewezen dat hij een competitieve coureur is, dus er is geen reden waarom hij niet in staat zou zijn om Norris te verslaan als hij de juiste balans kan vinden. Laten we hopen dat Verstappen morgen in staat is om zijn kansen te benutten en de race te winnen.