Ricciardo brengt bezoek aan ziekenhuis na crash tijdens tweede training Zandvoort

Daniel Ricciardo heeft afgelopen zaterdag een bezoek gebracht aan het ziekenhuis in Zandvoort na een crash tijdens de tweede training voor de Grand Prix van Nederland. De Australische coureur, die voor Renault rijdt, verloor de controle over zijn auto op de bochtige baan, waardoor hij tegen de muur knalde.

Gelukkig kon Ricciardo ongedeerd uitstappen uit zijn auto, maar hij was toch geschokt door het incident. Daarom besloot hij om naar het ziekenhuis te gaan om te laten controleren of hij geen verwondingen had opgelopen.

Ricciardo’s teamgenoot Esteban Ocon was ook bij het ziekenhuis aanwezig om zijn teamgenoot te steunen. Ocon vertelde dat Ricciardo er goed uitzag en dat hij blij was dat hij ongedeerd uit de crash was gekomen.

De Australische coureur is nu weer terug bij het circuit en klaar om deel te nemen aan de Grand Prix van Nederland. Hij is vastbesloten om het beste resultaat te behalen en laat zich niet afschrikken door het incident.

Het is duidelijk dat Ricciardo’s bezoek aan het ziekenhuis een teken van voorzichtigheid was. Hij wilde zeker weten dat hij geen verwondingen had opgelopen en dat hij in staat was om veilig te racen. We wensen hem veel succes toe met de Grand Prix van Nederland!