Prinses Ariane aangekomen in Italië voor laatste twee schooljaren

Prinses Ariane aangekomen in Italië voor laatste twee schooljaren

Prinses Ariane heeft haar reis naar Italië voltooid en is aangekomen voor haar laatste twee schooljaren. De prinses, die deel uitmaakt van de Nederlandse koninklijke familie, is naar Italië gereisd om haar opleiding te voltooien.

Prinses Ariane is in Italië om haar opleiding af te maken aan de Universiteit van Bologna. Ze zal de komende twee jaar verblijven in de stad en zal verschillende lessen volgen, waaronder Italiaans, kunstgeschiedenis en politieke wetenschappen.

De prinses is al eerder naar Italië gereisd voor haar studie. In 2016 verbleef ze in Rome om haar studies aan de Universiteit van Rome te voltooien. Daarnaast heeft ze ook een semester in Florence doorgebracht om haar kennis van de Italiaanse taal te verbeteren.

De prinses heeft ook aangegeven dat ze van plan is om tijdens haar verblijf in Bologna veel van de stad te zien. Ze heeft al verschillende bezienswaardigheden bezocht, waaronder de San Petronio-basiliek en het Palazzo Reale.

Prinses Ariane is niet de enige Nederlandse prinses die naar Italië gaat om haar studies af te maken. Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, heeft ook aangekondigd dat ze naar Italië gaat om haar opleiding af te maken.

Hoewel Prinses Ariane nu in Italië is, zal ze regelmatig terugkeren naar Nederland om haar familie en vrienden te bezoeken. Ze heeft al aangegeven dat ze naar Nederland terugkeert tijdens de kerstvakantie en de lente- en zomervakantie.

Prinses Ariane is enthousiast over haar reis naar Italië en heeft al aangegeven dat ze er veel van wil leren en genieten. We wensen haar veel succes met haar studie en hopen dat ze een geweldige tijd in Italië zal hebben.