Marieke Elsinga en Mattie Valk sluiten meerjarig contract met Qmusic

Marieke Elsinga en Mattie Valk, twee bekende Nederlandse radio- en televisiepersoonlijkheden, hebben een meerjarig contract getekend met Qmusic. Dit contract betekent dat zij de komende jaren samen met Qmusic zullen werken aan verschillende radio- en televisieprogramma’s.

Marieke Elsinga is al jarenlang een bekende naam in de Nederlandse media. Ze begon haar carrière als presentatrice bij de Nederlandse televisiezender RTL4, waar ze presenteerde bij verschillende programma’s zoals ‘De Wereld Draait Door’. Daarnaast is ze ook te horen bij Qmusic, waar ze presenteert bij de programma’s ‘Qmusic Foute Uur’ en ‘Qmusic Top 500’.

Mattie Valk is ook al jarenlang een bekende naam in de Nederlandse media. Hij begon zijn carrière bij de radiozender 3FM, waar hij presenteerde bij verschillende programma’s zoals ‘3FM Serious Request’. Daarnaast is hij ook te horen bij Qmusic, waar hij presenteert bij de programma’s ‘Qmusic Foute Uur’ en ‘Qmusic Top 500’.

Met het meerjarig contract dat Marieke Elsinga en Mattie Valk met Qmusic hebben getekend, zullen zij de komende jaren samenwerken aan verschillende radio- en televisieprogramma’s. Ze zullen samenwerken aan de programma’s ‘Qmusic Foute Uur’ en ‘Qmusic Top 500’, maar ook aan nieuwe programma’s die Qmusic in de toekomst gaat lanceren.

Het meerjarig contract tussen Marieke Elsinga en Mattie Valk met Qmusic is goed nieuws voor liefhebbers van radio- en televisieprogramma’s. Het betekent dat zij de komende jaren kunnen genieten van nieuwe programma’s met deze twee bekende Nederlandse persoonlijkheden.