Meta, moederbedrijf van Facebook, maakt Threads bruikbaar in de internetbrowser

Meta, het moederbedrijf van Facebook, heeft een nieuwe manier gevonden om Threads, hun chatdienst, te gebruiken in een internetbrowser. Threads is een chatdienst die gebruikers in staat stelt om berichten, foto’s en video’s te delen met hun vrienden.

Met deze nieuwe functie kunnen gebruikers Threads gebruiken zonder dat ze de app hoeven te downloaden. Gebruikers kunnen Threads openen in een internetbrowser en direct beginnen met chatten met hun vrienden.

Deze nieuwe functie maakt het makkelijker voor gebruikers om Threads te gebruiken. Het maakt het ook gemakkelijker voor mensen om met elkaar te communiceren, omdat ze niet meer afhankelijk zijn van een app.

Threads is ook toegankelijk via de Facebook-app. Gebruikers kunnen de app openen en direct beginnen met chatten met hun vrienden. Deze functie maakt het gemakkelijker om contact te houden met vrienden die ver weg wonen.

Met deze nieuwe functie kan Meta meer gebruikers aantrekken en meer mensen helpen om contact te houden met hun vrienden. Het maakt het ook gemakkelijker voor mensen om met elkaar te communiceren, omdat ze niet meer afhankelijk zijn van een app.