Uitstel van de release van Dune 2 tot maart 2024 vanwege onmogelijkheid tot interviews met acteurs

De verwachtingen voor de release van de langverwachte sequel van de klassieke sciencefictionfilm Dune waren hoog. Helaas heeft de studio achter de film, Warner Bros., aangekondigd dat de release uitgesteld is tot maart 2024. De reden hiervoor is dat het onmogelijk is om interviews met acteurs te doen als gevolg van de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus.

Het verhaal van Dune 2 zal zich afspelen in het jaar 2045, tien jaar na de gebeurtenissen in de eerste film. De film zal zich afspelen op het fictieve planeet Arrakis, waar de mensheid op zoek is naar een kostbare vloeistof genaamd Spice Melange. De film zal geregisseerd worden door Denis Villeneuve, die ook verantwoordelijk was voor de eerste film.

Hoewel de uitstel van de release van Dune 2 teleurstellend is, begrijpen fans dat het onmogelijk is om interviews met acteurs te doen in deze tijd. Met name omdat veel landen nog steeds gesloten zijn en er beperkingen zijn op reizen, is het moeilijk om acteurs bij elkaar te krijgen voor interviews.

Hoewel de uitstel van de release van Dune 2 teleurstellend is, hopen fans dat het uitstel ervoor zorgt dat de film nog beter wordt. Er wordt verwacht dat de extra tijd die Warner Bros. heeft gekregen door de uitstel, zal worden gebruikt om de special effects en het script te perfectioneren.

In ieder geval, fans kunnen erop rekenen dat Dune 2 een waardige sequel zal zijn op de klassieke sciencefictionfilm. Hoewel de release uitgesteld is tot maart 2024, zal het waarschijnlijk de moeite waard zijn om te wachten.