PETA verontwaardigd over Britney Spears’ aanschaf van puppy

PETA is verontwaardigd over de aanschaf van een puppy door Britney Spears. De populaire zangeres kocht onlangs een kleine hond uit een dierenwinkel in Los Angeles. PETA heeft haar opgeroepen om de puppy terug te brengen naar de winkel en in plaats daarvan een hond uit een dierenasiel te adopteren.

Volgens PETA is het kopen van een puppy uit een dierenwinkel niet verantwoordelijk. Ze stellen dat veel dierenwinkels hun puppies krijgen van commerciƫle fokkers, waar de dieren vaak onder slechte omstandigheden worden gehouden. PETA benadrukt dat er miljoenen honden in asielen zitten die op zoek zijn naar een liefdevol thuis.

PETA heeft Britney Spears ook opgeroepen om geen puppy’s meer te kopen, maar om in plaats daarvan een hond uit een asiel te adopteren. Ze stellen dat het adopteren van een hond uit een asiel niet alleen goed is voor de hond, maar ook voor de samenleving. Door het adopteren van een hond uit een asiel, voorkom je dat er meer honden gefokt worden in commerciĆ«le fokkerijen.

PETA is dus verontwaardigd over Britney Spears’ aanschaf van een puppy uit een dierenwinkel en roept haar op om de puppy terug te brengen naar de winkel en in plaats daarvan een hond uit een dierenasiel te adopteren.