Jamaicaanse atleet bereikt finale ondanks botsing tussen atletenbusjes op WK

Op het WK atletiek in Doha, Qatar, heeft de Jamaicaanse atleet Shelly-Ann Fraser-Pryce de finale bereikt, ondanks een botsing tussen twee atletenbusjes. De botsing vond plaats op de dag van de kwalificaties voor de 100 meter sprint.

De Jamaicaanse atlete was op weg naar de kwalificaties toen twee busjes met atleten in botsing kwamen. De atlete en haar teamgenoten werden gedwongen om uit te stappen en een andere bus te zoeken. Hoewel ze de kwalificaties bijna misten, kwam Fraser-Pryce net op tijd aan om deel te nemen aan de wedstrijd.

Hoewel Fraser-Pryce de kwalificatie met slechts 0,02 seconden verschil won, was ze niet onder de indruk van haar prestatie. “Ik was niet blij met mijn prestatie, maar ik ben blij dat ik de finale heb gehaald”, zei ze.

Fraser-Pryce is een van de meest succesvolle atletes in de geschiedenis van Jamaica. Ze heeft al twee olympische gouden medailles gewonnen en is een van de meest dominante atletes op de 100 meter sprint. Ze is ook een van de weinige vrouwen die twee olympische gouden medailles op de 100 meter sprint heeft gewonnen.

Hoewel Fraser-Pryce de botsing tussen de busjes als een tegenslag beschouwde, heeft ze laten zien dat ze niet zo gemakkelijk uit het veld te slaan is. Met haar prestatie in Doha heeft ze laten zien dat ze een ware kampioene is.