Steijn vreest dat Kudus' hattrick in zijn laatste wedstrijd voor Ajax was

Steijn vreest dat Kudus’ hattrick in zijn laatste wedstrijd voor Ajax was

Steijn vreest dat Kudus’ hattrick in zijn laatste wedstrijd voor Ajax de laatste was die hij voor de club zal maken. Kudus, een 19-jarige Ghanese speler, scoorde drie doelpunten in de laatste wedstrijd van Ajax tegen Vitesse. Het was een gedenkwaardig moment voor Kudus, maar ook voor Steijn, die de wedstrijd bekeek vanuit de tribune.

Steijn is een trouwe fan van Ajax en hij heeft Kudus al sinds zijn debuut in de club gevolgd. Hij was onder de indruk van de prestaties van de jonge speler en hij was blij dat hij deel uitmaakte van het team. Maar Steijn vreest dat Kudus’ hattrick in zijn laatste wedstrijd voor Ajax de laatste was die hij voor de club zal maken.

Kudus heeft aangegeven dat hij graag naar een andere club wil verhuizen om meer speeltijd te krijgen. Hij heeft al verschillende aanbiedingen gekregen van andere clubs, waaronder een aanbieding van een buitenlandse club. Steijn is bang dat Kudus deze aanbieding zal accepteren, wat betekent dat hij Ajax zal verlaten.

Hoewel Steijn begrijpt dat Kudus meer speeltijd nodig heeft om zich verder te ontwikkelen als voetballer, is hij verdrietig dat hij de club waar hij zo veel van houdt, moet verlaten. Hij hoopt dat Kudus zal blijven bij Ajax, maar hij vreest dat Kudus’ hattrick in zijn laatste wedstrijd voor Ajax de laatste was die hij voor de club zal maken.