PSV verdient ruim 1 miljoen euro door transfer van oude bekende Piroe naar Leeds

United

PSV heeft een mooie som geld verdiend met de transfer van oude bekende Piroe naar Leeds United. De transfer is afgerond voor een bedrag van ruim 1 miljoen euro.

Piroe, die in 2018 bij PSV kwam, heeft in de afgelopen twee jaar veel indruk gemaakt. Hij was een belangrijke speler voor PSV en speelde een grote rol in het behalen van de landstitel in 2019. Ondanks zijn prestaties bij PSV, besloot hij om de stap te maken naar Leeds United.

De transfer is goed nieuws voor PSV, aangezien het een aanzienlijk bedrag heeft verdiend. Het geld dat PSV heeft verdiend met de transfer, zal worden gebruikt om nieuwe spelers aan te trekken en de club te helpen bij het versterken van de selectie.

De transfer van Piroe is ook goed nieuws voor Leeds United. De club heeft een ervaren speler aangetrokken die al bewezen heeft dat hij in staat is om op hoog niveau te presteren. Met de komst van Piroe zal Leeds United zich versterken en meer kans maken op een plaats in de Premier League.

In het algemeen is de transfer van Piroe een win-win situatie voor beide partijen. PSV heeft een mooi bedrag verdiend en Leeds United heeft een gewaardeerde speler aangetrokken.