Jiya en Burnet uitgeschakeld bij finale 200 meter, ondanks persoonlijk record

Jiya en Burnet uitgeschakeld bij finale 200 meter, ondanks persoonlijk record

De finale van de 200 meter op het WK atletiek in Doha was een spannende race. De twee Nederlandse atleten Jiya en Burnet hadden zich geplaatst voor de finale, maar helaas werden ze uiteindelijk uitgeschakeld. Hoewel ze een persoonlijk record liepen, was het niet genoeg om de top 8 te halen.

Jiya en Burnet hadden beiden een goede start en liepen een goede race. Jiya liep een persoonlijk record van 22,45 seconden, maar dat was helaas niet genoeg om de top 8 te halen. Burnet liep ook een persoonlijk record van 22,48 seconden, maar ook dat was niet genoeg om de top 8 te halen.

Hoewel Jiya en Burnet uiteindelijk uitgeschakeld werden, hebben ze beiden laten zien dat ze een goede prestatie kunnen leveren op het WK atletiek. Ze hebben beiden een persoonlijk record gelopen en laten zien dat ze hard werken om hun doelen te bereiken.

Het is teleurstellend dat Jiya en Burnet uiteindelijk uitgeschakeld werden bij de finale van de 200 meter, maar we moeten hun prestaties waarderen. Ze hebben beiden laten zien dat ze hard werken om hun doelen te bereiken en dat ze een goede prestatie kunnen leveren op het WK atletiek.