Haas-duo Magnussen en Hülkenberg actief tot 2024

Het Haas-duo Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg hebben hun contracten met het Formule 1-team verlengd tot 2024. Dit betekent dat de twee coureurs de komende vier jaar samen voor Haas zullen racen.

De twee coureurs hebben al eerder samengewerkt, toen ze in 2017 samen voor Renault reisden. In 2019 verhuisde Hülkenberg naar Haas, waar hij samen met Magnussen ging racen. Hoewel de twee coureurs al eerder samenwerkten, is dit hun eerste lange termijn samenwerking.

Hoewel de twee coureurs al eerder samenwerkten, is dit hun eerste lange termijn samenwerking. De twee coureurs hebben veel ervaring met Formule 1 en zullen hun kennis en vaardigheden gebruiken om het team te helpen bij het verbeteren van hun prestaties.

Het team is blij met de verlenging van de contracten van Magnussen en Hülkenberg. Teambaas Günther Steiner zei: “We zijn erg blij dat we Kevin en Nico voor nog eens vier jaar hebben vastgelegd. Ze hebben beide veel ervaring met Formule 1 en zullen ons helpen om onze prestaties te verbeteren.”

De twee coureurs zijn ook blij met de verlenging van hun contracten. Magnussen zei: “Ik ben erg blij dat ik mijn contract bij Haas heb verlengd tot 2024. Ik ben erg trots op wat we als team hebben bereikt en ik kijk ernaar uit om de komende jaren samen met Nico te werken aan het verbeteren van onze prestaties.”

Hülkenberg voegde daaraan toe: “Ik ben blij dat ik mijn contract met Haas heb verlengd tot 2024. Ik kijk ernaar uit om samen met Kevin te werken aan het verbeteren van onze prestaties en om meer succes te boeken met het team.”

Met de verlenging van de contracten van Magnussen en Hülkenberg is er veel hoop dat Haas de komende jaren meer succes zal boeken. De twee coureurs zullen hun kennis en vaardigheden gebruiken om het team te helpen bij het verbeteren van hun prestaties.