Zandvoort Festival komt dit jaar naar het strand

Zandvoort Festival komt dit jaar naar het strand

Het Zandvoort Festival is dit jaar terug op het strand van Zandvoort! Het festival zal plaatsvinden op zaterdag 18 juli en zondag 19 juli. Het festival biedt een gevarieerd programma met muziek, entertainment en activiteiten voor jong en oud.

Het Zandvoort Festival is een unieke ervaring voor iedereen die van muziek, entertainment en feesten houdt. Er zullen optredens zijn van bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Er zullen ook verschillende DJ’s optreden, waaronder de populaire DJ’s Hardwell, Armin van Buuren en Martin Garrix.

Naast muziekoptredens zullen er ook verschillende activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Er zullen workshops worden gegeven, er zullen spellen worden gespeeld, er zal een kunstmarkt worden gehouden en er zullen verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd.

Het Zandvoort Festival is een unieke ervaring voor iedereen die van muziek, entertainment en feesten houdt. De organisatoren hebben hard gewerkt om het festival zo goed mogelijk te organiseren en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft. Dus als je op zoek bent naar een leuke manier om de zomer door te brengen, kom dan naar het Zandvoort Festival!