Halle Berry moet maandelijks 7.300 euro alimentatie betalen

Halle Berry moet maandelijks 7.300 euro alimentatie betalen

Halle Berry, een van de meest succesvolle actrices in Hollywood, moet maandelijks 7.300 euro alimentatie betalen aan haar ex-man Gabriel Aubry. De Canadese modellenmaker eist alimentatie voor hun dochter Nahla, die in 2008 geboren werd.

Halle Berry en Gabriel Aubry waren van 2005 tot 2010 samen. In 2012 begonnen ze een juridische strijd over de alimentatie voor hun dochter. Uiteindelijk kwam de rechter tot de conclusie dat Berry maandelijks 7.300 euro alimentatie moet betalen.

De actrice heeft inmiddels een advocaat ingeschakeld om te proberen de alimentatie te verlagen. Volgens haar advocaat is het bedrag dat Berry moet betalen te hoog en onredelijk. Hij stelt dat het bedrag niet in verhouding staat tot wat Berry verdient.

Hoewel de alimentatie voor Nahla een zware financiële last is, is het belangrijk dat alle ouders hun verantwoordelijkheid nemen om voor hun kinderen te zorgen. Halle Berry is hier geen uitzondering op en heeft erkend dat ze haar verplichtingen moet nakomen.

Het is jammer dat het koppel niet in staat is om hun verschillen op te lossen zonder de hulp van de rechter. Het is belangrijk dat ouders die gescheiden zijn, samenwerken om het beste voor hun kinderen te bereiken.