Nikkie de Jager laat cyste succesvol verwijderen: ‘Eindelijk geen pijn meer’

Nikkie de Jager, bekend van het YouTube-kanaal NikkieTutorials, heeft een cyste succesvol laten verwijderen. De Jager maakte deze week bekend dat de operatie goed is verlopen en dat ze eindelijk geen pijn meer heeft.

De Jager heeft al een tijdje last van de cyste. Ze heeft geprobeerd de cyste te verwijderen met behulp van verschillende medicijnen, maar helaas had dat geen effect. Uiteindelijk besloot ze om de cyste operatief te laten verwijderen.

De Jager heeft haar fans op de hoogte gehouden van de operatie. Ze heeft een foto geplaatst op Instagram waarin ze laat zien dat ze na de operatie geen pijn meer heeft. Ook heeft ze een video gemaakt waarin ze vertelt over haar ervaring met de operatie.

De Jager is erg blij dat de operatie goed is verlopen en dat ze eindelijk geen pijn meer heeft. Ze is dankbaar voor alle steun die ze van haar fans heeft gekregen. Ze hoopt dat haar verhaal andere mensen kan helpen die ook last hebben van een cyste.

Nikkie de Jager heeft een cyste succesvol laten verwijderen. De operatie is goed verlopen en De Jager heeft eindelijk geen pijn meer. Ze is erg blij met de steun die ze van haar fans heeft gekregen en hoopt dat haar verhaal andere mensen kan helpen die ook last hebben van een cyste.