Dua Lipa maakt documentaireserie voor Disney+

De Britse zangeres Dua Lipa heeft een documentaireserie gemaakt voor Disney+. De serie, getiteld ‘Studio 2054’, zal op 12 november wereldwijd worden uitgezonden.

De serie volgt Dua Lipa tijdens de opnames van haar tweede album ‘Future Nostalgia’. De documentaire belicht de creatieve processen die de zangeres doorliep om het album te maken. Ook zal de serie een kijkje geven in de wereld van Dua Lipa, waaronder haar optredens, interviews en persoonlijke momenten.

De documentaireserie is geproduceerd door Pulse Films. De serie zal een mix zijn van live-optredens, dans, mode en speciale gastoptredens. Ook zal er een aantal verrassende optredens te zien zijn van artiesten zoals Miley Cyrus, Missy Elliott, Angèle en Bad Bunny.

Dua Lipa is erg enthousiast over de documentaireserie. Ze zei: “Ik ben zo blij dat ik de kans heb gekregen om deze documentaireserie te maken. Ik hoop dat iedereen die kijkt dezelfde energie voelt die ik heb gehad tijdens het maken van ‘Future Nostalgia’. Ik ben ook erg blij dat ik al deze geweldige artiesten heb kunnen uitnodigen om mee te doen aan de serie.”

De documentaireserie ‘Studio 2054’ is vanaf 12 november wereldwijd te zien op Disney+.