Hassan bereikt 5 km finale en heeft kans op tweede WK-medaille

Hassan bereikt 5 km finale en heeft kans op tweede WK-medaille

Hassan Kiyeng Jepkemoi heeft de finale van de 5 km op het WK Atletiek in Doha bereikt. De Keniaanse atlete, die al een gouden medaille won op de 3.000 meter steeplechase, heeft nu de kans op een tweede medaille.

Hassan begon haar carrière in 2014 en heeft sindsdien al veel successen geboekt. Ze won de gouden medaille op de 3.000 meter steeplechase tijdens de Afrikaanse Spelen in 2015 en de bronzen medaille op dezelfde afstand tijdens de Commonwealth Games in 2018.

Hassan is een van de favorieten voor de 5 km finale. Ze is een van de meest ervaren atletes in het veld en heeft al veel successen geboekt. Ze heeft een goede kans om een tweede medaille te winnen.

Hassan is een inspiratie voor veel atleten. Ze heeft laten zien dat hard werken en doorzettingsvermogen beloond worden. Als ze de tweede medaille wint, zal dit een grote motivatie zijn voor andere atleten om hun doelen te bereiken.

Hassan is klaar voor de 5 km finale en heeft een goede kans om een tweede medaille te winnen. We wensen haar veel succes en hopen dat ze haar doelen bereikt.