Lieke Klaver mist WK-medaille op 400 meter na razendsnelle start

Lieke Klaver heeft afgelopen weekend op het WK atletiek in Doha een geweldige prestatie neergezet. Ze werd vierde op de 400 meter, maar miste helaas net de medaille.

Klaver begon de race met een razendsnelle start. Ze liep de eerste 200 meter in 24,12 seconden, waarmee ze een Nederlands record verbeterde. Ondanks deze snelle start kon Klaver de medaille niet pakken. De Amerikaanse Wadeline Jonathas won de race in 49,30 seconden.

Klaver was na afloop van de race teleurgesteld dat ze geen medaille had gewonnen. “Het is jammer dat ik net geen medaille heb gepakt. Ik had er zo hard voor getraind en ik had er zo graag een willen winnen”, aldus Klaver.

Hoewel Klaver geen medaille heeft gewonnen, heeft ze wel een geweldige prestatie neergezet. Ze heeft bewezen dat ze een van de beste 400 meter lopers ter wereld is en dat ze in staat is om grote prestaties te leveren op het hoogste niveau.

Klaver heeft laten zien dat ze een veelbelovende atlete is en dat ze nog veel meer kan bereiken in de toekomst. We kunnen alleen maar hopen dat ze bij de volgende WK atletiek in 2021 een medaille kan winnen.