Arcadia, Nederlands-Vlaamse serie, genomineerd voor Europese tv-prijs

Arcadia is een Nederlands-Vlaamse televisieserie die is genomineerd voor de Europese tv-prijs. De serie werd geproduceerd door de Nederlandse omroep KRO-NCRV en de Vlaamse omroep Eén. Arcadia volgt het verhaal van een jonge vrouw, Lotte, die op zoek is naar haar ouders.

De serie werd geschreven door regisseur Floor van der Meulen, die ook de regie voerde. De serie werd gefilmd in Nederland en België, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Arcadia is een unieke serie die zich afspeelt in twee landen. Het verhaal gaat over Lotte, die op zoek is naar haar ouders, maar ondertussen ook haar eigen identiteit ontdekt. De serie heeft een bijzondere mix van drama, romantiek, humor en avontuur.

Arcadia is genomineerd voor de Europese tv-prijs in de categorie ‘beste dramaserie’. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste Europese televisieseries. De prijsuitreiking vindt plaats op 18 mei 2021 in Berlijn.

Arcadia is een unieke serie die de kijker meeneemt op een avontuurlijke reis door twee landen. Het verhaal is inspirerend en heeft veel potentie om de Europese tv-prijs te winnen.