Getir Flitsbezorging stopt met bezorgen in zes steden vanwege lage bestellingen

Getir Flitsbezorging, een bedrijf dat maaltijden en andere producten bezorgt, heeft aangekondigd dat het stopt met bezorgen in zes steden vanwege lage bestellingen. Het bedrijf biedt deze dienst aan in meer dan twintig steden in Turkije en heeft aangekondigd dat het de bezorging in de steden Adana, Bursa, Denizli, Kayseri, Manisa en Mersin stopzet.

Volgens Getir Flitsbezorging is de reden voor deze stap het gebrek aan vraag naar hun diensten in deze steden. Hoewel het bedrijf een groot aantal klanten heeft in deze steden, is de vraag naar hun producten niet voldoende om hun kosten te dekken.

Het bedrijf heeft ook aangekondigd dat het zijn best doet om de klanten die al gebruikmaken van hun diensten tevreden te houden. Ze hebben een speciale klantenservice opgericht om klanten te helpen met hun problemen en vragen.

Hoewel Getir Flitsbezorging stopt met bezorgen in deze steden, zal het bedrijf blijven werken in andere steden waar de vraag naar hun producten hoog is. Het bedrijf hoopt dat het opnieuw kan beginnen met bezorgen in deze steden als de vraag naar hun producten toeneemt.

De maatregel van Getir Flitsbezorging is een teken dat bedrijven moeten blijven investeren in markten waar de vraag naar hun producten hoog is. Alleen zo kunnen ze hun kosten dekken en hun klanten tevreden houden.