Rico Verhoeven vecht op 4 november voor wereldtitel tegen Osaro

Rico Verhoeven vecht op 4 november voor wereldtitel tegen Osaro

Op 4 november zal Rico Verhoeven de uitdaging aangaan om de wereldtitel te veroveren in kickboksen. De Nederlandse vechter zal het opnemen tegen de Amerikaanse vechter Osaro in het Ahoy Rotterdam.

Rico Verhoeven is een van de meest succesvolle kickboksers ter wereld. Hij is de huidige GLORY Heavyweight Kampioen en heeft al veel titels gewonnen. Verhoeven heeft een indrukwekkende staat van dienst, met een record van 58-10.

Osaro is een veelbelovende vechter uit de Verenigde Staten. Hij heeft een record van 8-2 en is momenteel de nummer twee in de GLORY-ranglijst. Osaro is een zeer getalenteerde vechter en heeft al veel titels gewonnen.

Deze match zal een van de meest spannende wedstrijden worden die ooit in Nederland hebben plaatsgevonden. Beide vechters zullen hun beste beentje voorzetten om de wereldtitel te veroveren. Het publiek kan verwachten dat er een spectaculaire show wordt gegeven door beide vechters.

Het evenement zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam en zal worden uitgezonden op tv. Het is een unieke kans voor Nederlandse fans om deze wedstrijd live bij te wonen. Als je fan bent van kickboksen, is dit een evenement dat je niet mag missen!