Treinverkeer rond Rotterdam hervat na oplossing van storing

Het treinverkeer rond Rotterdam is hervat nadat er een storing was opgelost. De storing had grote gevolgen voor het verkeer in de regio. Er waren lange vertragingen en veel reizigers moesten hun reis uitstellen.

De storing werd veroorzaakt door een defecte wissel. Deze wissel zorgde ervoor dat treinen niet konden passeren. Er werd direct een team van technici ingezet om de storing te verhelpen. Na meerdere uren hard werken, is de storing uiteindelijk verholpen.

Het treinverkeer rond Rotterdam is nu weer hervat. Reizigers kunnen weer gebruik maken van de trein om hun bestemming te bereiken. De NS raadt reizigers aan om rekening te houden met mogelijke vertragingen en om op de hoogte te blijven van de actuele situatie.

De storing heeft veel ongemak veroorzaakt voor veel reizigers. De NS heeft aangegeven dat ze hun excuses aanbieden voor het ongemak dat de storing heeft veroorzaakt. Ze hebben ook beloofd dat ze alles in het werk zullen stellen om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst voorkomen worden.

Het treinverkeer rond Rotterdam is weer hervat, maar reizigers moeten nog steeds rekening houden met mogelijke vertragingen. De NS raadt reizigers aan om op de hoogte te blijven van de actuele situatie en om hun reis goed voor te bereiden.