Chinese activist vaart honderden kilometers met jetski naar Zuid-Korea

Een Chinese activist heeft een bijzondere reis gemaakt vanuit China naar Zuid-Korea. Hij maakte de reis van meer dan 800 kilometer met een jetski. De activist, Hong Wei, is een bekende figuur in China. Hij is bekend om zijn strijd voor de rechten van de arbeiders.

Hong Wei begon zijn reis op 8 augustus in de Chinese stad Dalian. Hij voer met zijn jetski langs de kustlijn van China, Japan en Zuid-Korea. Na meer dan twee weken bereikte hij Busan, Zuid-Korea. Hong Wei zei dat de reis moeilijk was, vooral omdat hij geen navigatieapparatuur had.

Hong Wei’s reis was meer dan alleen een avontuur. Hij wilde de aandacht vestigen op de arbeidersrechten in China. Hij wilde laten zien dat er nog steeds veel te verbeteren valt in China op het gebied van arbeidsomstandigheden.

Hong Wei’s reis is een inspirerend verhaal van moed en vastberadenheid. Hij heeft laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je doelen kunt bereiken. Zijn reis heeft ook aandacht gevestigd op de situatie van arbeiders in China.