Serena Williams geeft geboorte aan tweede dochter

Serena Williams geeft geboorte aan tweede dochter

Serena Williams, een van de meest succesvolle tennissers van de wereld, heeft een tweede dochter gekregen. De Amerikaanse tennisser en haar echtgenoot, Reddit-oprichter Alexis Ohanian, hebben hun tweede kind geboren op 1 september 2020.

De naam van de nieuwe baby is Olympia Ohanian Jr. Williams en Ohanian hebben hun eerste dochter, Alexis Olympia Ohanian Jr., in september 2017 gekregen. Williams heeft de geboorte van haar tweede dochter op Instagram aangekondigd met een foto van haar en de baby.

Williams heeft al verschillende keren aangegeven dat ze graag meer kinderen wilde hebben. Ze heeft ook gezegd dat ze zichzelf als moeder ziet als een “superheld”.

De tweede dochter van Williams is een verrassing voor veel mensen, omdat ze geen aankondiging had gemaakt dat ze zwanger was. Williams heeft echter aangegeven dat ze deze keer liever de privacy wilde bewaren.

Williams is een van de meest succesvolle tennissers ooit en heeft meer dan $90 miljoen verdiend met prijzengeld. Ze is ook een bekende vrouwelijke ondernemer en heeft verschillende bedrijven opgericht.

Het is duidelijk dat Williams een geweldige moeder is en dat ze haar tweede dochter net zo veel liefde en aandacht zal geven als haar eerste. We wensen Williams en haar gezin veel geluk toe met hun nieuwe aanwinst!