PSV en Rangers delen punten in spannend Champions League play-off duel

PSV en Rangers delen punten in spannend Champions League play-off duel

PSV en Rangers hebben donderdagavond een spannend Champions League play-off duel gespeeld. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De wedstrijd begon met een voorsprong voor PSV. Na een goede aanval wist Steven Bergwijn de bal in het doel te schieten. Na deze goal leek het erop dat PSV de wedstrijd onder controle had, maar Rangers kwam terug in de wedstrijd. Na een fout van PSV-verdediger Denzel Dumfries wist Rangers-spits Alfredo Morelos de bal in het doel te schieten.

Na de rust kwam PSV sterk terug in de wedstrijd. Na een mooie aanval wist Donyell Malen de bal in het doel te schieten, waardoor PSV opnieuw op voorsprong kwam. Maar ook Rangers kwam terug in de wedstrijd. Na een goede aanval wist Rangers-spits Jermain Defoe de bal in het doel te schieten, waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde.

Het was een spannende wedstrijd tussen twee sterke teams. PSV heeft laten zien dat ze sterk genoeg zijn om mee te doen aan de Champions League, maar Rangers heeft ook laten zien dat ze sterk genoeg zijn om mee te doen aan de Champions League. De tweede wedstrijd tussen deze twee teams zal volgende week worden gespeeld en het belooft weer een spannende wedstrijd te worden.