Griekspoor wint openingspartij in Winston-Salem door opgave tegenstander

Griekspoor heeft de openingspartij van het Winston-Salem Open-toernooi gewonnen. De Nederlandse tennisser won de partij door opgave van zijn tegenstander, de Amerikaan Reilly Opelka.

Griekspoor begon sterk aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-3. In de tweede set leek hij op weg naar een overwinning, maar Opelka kwam terug en won de set met 7-5. In de derde set kreeg Opelka echter last van zijn knie en moest hij de wedstrijd staken.

Griekspoor was blij met de overwinning, maar hij was ook teleurgesteld dat hij niet de gelegenheid had gekregen om de wedstrijd uit te spelen. “Het is jammer dat ik niet het gevecht heb kunnen uitspelen, maar ik ben blij met de winst”, zei hij na afloop.

Griekspoor is nu door naar de tweede ronde van het toernooi. Hij speelt daar tegen de Argentijn Guido Andreozzi. Als hij die wedstrijd wint, staat hij in de kwartfinale.

Griekspoor heeft dit jaar al veel successen geboekt. Hij won onder meer een ATP-toernooi in Delray Beach en bereikte de kwartfinale van het ATP-toernooi in Rotterdam. Met zijn overwinning in Winston-Salem lijkt hij op weg naar nog meer successen.