PSV-manager Bosz weigert filosofie aan te passen na 'grote fout' van Sangaré

PSV-manager Bosz weigert filosofie aan te passen na ‘grote fout’ van Sangaré

PSV-manager Peter Bosz heeft na de ‘grote fout’ van middenvelder Ibrahim Sangaré geweigerd om zijn filosofie aan te passen. Sangaré maakte een verkeerde pass in de laatste minuut van de wedstrijd tegen FC Groningen, waardoor PSV een doelpunt tegen kreeg en de wedstrijd verloor met 1-2.

Bosz was duidelijk teleurgesteld na de wedstrijd en weigerde om zijn filosofie aan te passen. “We hebben een grote fout gemaakt en dat is heel jammer. Maar ik ga mijn filosofie niet aanpassen. We moeten gewoon doorgaan met wat we doen”, zei hij.

Hoewel Bosz teleurgesteld was over de fout van Sangaré, benadrukte hij dat het team verantwoordelijk is voor het resultaat. “Het is niet alleen de schuld van Ibrahim, maar van het hele team. We moeten samen verder en de fouten die we maken, moeten we samen oplossen.”

Bosz wil dat PSV blijft spelen volgens zijn filosofie, ongeacht de uitslag. “We moeten ons blijven focussen op onze filosofie en proberen om er het beste uit te halen. We moeten ons niet laten afleiden door een verlies of een fout van één speler.”

Hoewel Bosz teleurgesteld was over de fout van Sangaré, benadrukte hij dat het team verantwoordelijk is voor het resultaat. Hij wil dat PSV blijft focussen op de filosofie en niet afgeleid wordt door een verlies of een fout van één speler.