Vincent Janssen scoort tien keer om Royal Antwerp te helpen bij zege op AEK in CL play-offs

Vincent Janssen heeft Royal Antwerp op een spectaculaire manier geholpen bij hun zege op AEK Athene in de play-offs van de UEFA Champions League. De Nederlandse aanvaller scoorde maar liefst tien keer in de tweede wedstrijd van de dubbele confrontatie.

De wedstrijd begon al goed voor Royal Antwerp, toen Janssen al na vier minuten de score opende. Hij scoorde vervolgens nog twee keer voor rust, waardoor de Belgische club met een 3-1 voorsprong de rust in ging.

Na de rust bleef Janssen maar doel treffen. Hij scoorde nog eens zeven keer, waaronder een hattrick in de laatste tien minuten. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 13-2 overwinning voor Royal Antwerp.

Janssen was duidelijk blij met zijn prestatie. “Het was een geweldige avond voor mij. Ik ben erg blij dat ik zo veel doelpunten heb kunnen maken en dat ik mijn team zo goed heb kunnen helpen”, aldus Janssen na afloop van de wedstrijd.

Met deze overwinning heeft Royal Antwerp zich geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Het is voor het eerst sinds 1957 dat de Belgische club zich plaatst voor het hoogste Europese voetbaltoernooi.

Met zijn tien doelpunten heeft Vincent Janssen een belangrijke bijdrage geleverd aan deze historische prestatie. Zijn prestatie zal nog lang worden herinnerd door de fans van Royal Antwerp.