Femke Bol wint overtuigend en bereikt finale van het WK 400 meter horden

Femke Bol wint overtuigend en bereikt finale van het WK 400 meter horden

Afgelopen weekend was een gedenkwaardig moment voor de Nederlandse atlete Femke Bol. Ze won overtuigend de halve finale van het WK 400 meter horden in Doha, Qatar. Met een tijd van 54.66 seconden, liep ze meer dan een halve seconde sneller dan de tweede plaats.

Femke Bol is een van de meest veelbelovende atleten van Nederland. Ze begon haar carrière als veelbelovende tiener, maar heeft sindsdien hard gewerkt om haar prestaties te verbeteren. Ze heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om haar techniek te verbeteren en haar conditie te versterken.

Haar prestatie in de halve finale was een duidelijk bewijs dat al haar harde werk heeft gezorgd voor resultaten. Ze liep meer dan een halve seconde sneller dan de tweede plaats en liet daarmee zien dat ze klaar is voor de finale.

De finale van het WK 400 meter horden zal plaatsvinden op zaterdag 5 oktober. Femke Bol heeft een goede kans om de titel te winnen en de Nederlandse atletiekwereld zal haar prestaties met trots volgen. We wensen Femke Bol veel succes toe bij haar poging om de titel te winnen!