Sifan Hassan herstelt snel na val en staat op het punt om een WK-medaille te winnen op de 1.500 meter | Sport Overig

Sifan Hassan herstelt snel na val en staat op het punt om een WK-medaille te winnen op de 1.500 meter | Sport Overig

Sifan Hassan heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door snel te herstellen van een val tijdens haar voorbereiding op het WK atletiek. De Nederlandse atlete staat op het punt om een WK-medaille te winnen op de 1.500 meter.

Hassan liep de afgelopen maanden hard om zich voor te bereiden op het WK atletiek in Doha. Helaas kwam ze een paar weken geleden ten val tijdens een training. Ze had last van haar knie en moest een paar dagen rust nemen. Maar Hassan heeft het herstel goed aangepakt en is nu klaar om haar prestaties te laten zien.

Hassan is één van de favorieten voor de 1.500 meter. Ze heeft al een aantal grote titels gewonnen, waaronder de Europese titel in Berlijn in 2018. Ze heeft ook een aantal records verbroken, waaronder het wereldrecord op de 1.500 meter in Monaco.

Hassan is een van de meest veelbelovende atletes van Nederland en staat op het punt om haar land te vertegenwoordigen op het WK atletiek. Ze is klaar om haar talent te laten zien en een WK-medaille te winnen. Het is nu afwachten wat ze kan bereiken in Doha.