PSV start met debutant Dest en herstelde Lang bij CL-wedstrijd tegen Rangers

PSV start met debutant Dest en herstelde Lang bij CL-wedstrijd tegen Rangers

PSV heeft een belangrijke wedstrijd tegen Rangers in de Champions League gespeeld, waarbij de ploeg twee belangrijke spelers terugkreeg. De debutant Sergino Dest en de herstelde Ryan Lang stonden beiden in de basiself.

Dest, die afgelopen zomer van Ajax naar PSV vertrok, maakte zijn debuut voor de Eindhovenaren. De Amerikaanse verdediger speelde een goede wedstrijd en liet zien dat hij een waardevolle aanwinst is voor PSV.

Lang, die al een tijdje geblesseerd was, maakte ook zijn rentree. De verdediger was al een tijdje uit de roulatie, maar liet zien dat hij nog steeds een belangrijke speler is voor PSV.

Hoewel PSV de wedstrijd tegen Rangers verloor, was het een belangrijke wedstrijd voor de ploeg. De terugkeer van Lang en het debuut van Dest gaven de ploeg nieuwe energie en hoop voor de toekomst.

PSV heeft nu nog twee wedstrijden te gaan in de Champions League. Als de ploeg deze wedstrijden kan winnen, heeft het nog een kans om door te gaan naar de volgende ronde. Met Dest en Lang in de basis zal PSV er alles aan doen om dit doel te bereiken.