Lotto Dstny ontslaat ploegleider Davis na beschuldigingen van online wangedrag: Een update

Lotto Dstny heeft ploegleider Davis ontslagen na beschuldigingen van online wangedrag. Davis was de ploegleider van de voetbalclub sinds 2017.

De ontslagbeslissing volgt op een onderzoek naar de beschuldigingen van online wangedrag. Lotto Dstny heeft bevestigd dat het onderzoek de beschuldigingen heeft bevestigd.

De club heeft verklaard dat Davis’ gedrag niet in overeenstemming is met hun waarden en normen. Ze hebben ook verklaard dat ze niet tolereren dat hun leden zich schuldig maken aan online wangedrag.

De club heeft ook aangekondigd dat ze een nieuwe ploegleider zullen aannemen. Ze hebben ook aangekondigd dat ze een aantal maatregelen zullen nemen om ervoor te zorgen dat dit soort incidenten in de toekomst niet meer voorkomen.

Het ontslag van Davis is een duidelijk signaal dat Lotto Dstny niet tolereert dat hun leden zich schuldig maken aan online wangedrag. Het is belangrijk dat clubs hun leden aansporen om respectvol en verantwoordelijk online te zijn. Alleen op die manier kunnen we ervoor zorgen dat online wangedrag wordt bestreden.