Jacqueline Govaert en Jaap Reesema in Songfestival Selectiecommissie

Jacqueline Govaert en Jaap Reesema zijn twee bekende Nederlandse artiesten die recentelijk zijn toegevoegd aan de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. Deze selectiecommissie is verantwoordelijk voor het selecteren van de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival.

Jacqueline Govaert is een Nederlandse zangeres die in 2003 debuteerde met haar album ‘Good Life’. Ze heeft sindsdien veel succes gehad met haar muziek, waaronder de single ‘Circles’. Ze heeft ook meerdere albums uitgebracht, waaronder ‘Love Is A Matter Of Distance’ en ‘The Best Of’.

Jaap Reesema is een Nederlandse singer-songwriter die in 2006 debuteerde met zijn album ‘The Road To Nowhere’. Sindsdien heeft hij veel succes gehad met zijn muziek, waaronder de single ‘Kiss Me’. Hij heeft ook meerdere albums uitgebracht, waaronder ‘The Best Of Jaap Reesema’.

Beide artiesten zijn gevraagd om deel te nemen aan de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival vanwege hun ervaring en kennis van muziek. Ze zullen samen met andere leden van de commissie de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival selecteren.

Het is een grote eer voor Jacqueline Govaert en Jaap Reesema om deel te nemen aan de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. De komende maanden zullen ze samen met de andere leden van de commissie hard werken om de beste Nederlandse inzending te selecteren. We wensen hen veel succes!