Rihanna en A$AP Rocky verwelkomen tweede kind

Rihanna en A$AP Rocky zijn de ouders geworden van hun tweede kind. De twee hebben de geboorte van hun zoon bevestigd met een verklaring op Instagram.

De twee sterren hebben al een dochter, die in 2019 werd geboren. Ze hebben de naam van hun zoon nog niet bekendgemaakt, maar ze hebben wel een foto gedeeld van de baby, waarop hij een wit truitje met een kleurrijke print draagt.

De twee sterren hebben hun relatie in 2020 bevestigd, maar ze hebben nog niet aangekondigd of ze van plan zijn om te trouwen. Hoewel ze al een tijdje samen zijn, is dit de eerste keer dat ze ouders worden.

Rihanna is een van de meest succesvolle artiesten ter wereld en heeft al vele prijzen gewonnen, waaronder Grammy’s, Billboard Music Awards en American Music Awards. A$AP Rocky is een rapper die bekend staat om zijn unieke stijl en zijn samenwerking met andere artiesten.

Het koppel heeft gezegd dat ze erg blij zijn met de geboorte van hun tweede kind en dat ze er klaar voor zijn om de verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezin. Ze hebben ook gezegd dat ze erg dankbaar zijn voor alle liefde en steun die ze hebben gekregen.

Het koppel is nu druk bezig met het verzorgen van hun twee kinderen en het genieten van elkaars gezelschap. We wensen hen veel geluk en liefde toe in hun nieuwe avontuur als ouders.