Passagier dronken op Eindhoven Airport bijt marechaussee in been

Een passagier die dronken was op Eindhoven Airport heeft een marechaussee in het been gebeten. Het incident vond plaats op maandagmiddag, toen de man werd aangehouden door de marechaussee.

De marechaussee had de man aangesproken omdat hij dronken was en zich niet kon identificeren. Toen de marechaussee de man wilde aanhouden, beet hij de agent in het been. De marechaussee heeft vervolgens hulp ingeroepen van andere marechaussees die de man onder controle kregen.

De man is vervolgens overgebracht naar het politiebureau waar hij is gearresteerd. Hij wordt verdacht van openbare dronkenschap en het aanvallen van een ambtenaar.

Het incident is een goed voorbeeld van hoe belangrijk het is dat mensen zich aan de regels houden op Eindhoven Airport. Het is verboden om dronken te zijn op het vliegveld en als je je niet kunt identificeren, kan je worden gearresteerd.

Het incident toont ook aan dat de marechaussee goed is opgeleid om met dergelijke situaties om te gaan. Ze weten hoe ze moeten handelen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Het incident is een goede herinnering dat iedereen zich aan de regels moet houden op Eindhoven Airport. Als je je niet aan de regels houdt, kan je worden gearresteerd of zelfs gewond raken.