Femke Bol herstelt na val en staat klaar voor WK: 'Ik laat me niet tegenhouden'

Femke Bol herstelt na val en staat klaar voor WK: ‘Ik laat me niet tegenhouden’

Het Nederlandse wielrenster Femke Bol heeft een moeilijke tijd achter de rug. In februari viel ze tijdens een training en brak haar sleutelbeen. Na een lange revalidatie staat ze nu klaar om deel te nemen aan het WK wielrennen.

Femke Bol is een veelbelovende wielrenster uit Nederland. Ze begon met wielrennen op jonge leeftijd en heeft al veel successen behaald. In februari viel ze tijdens een training en brak ze haar sleutelbeen. Na deze val was het even afwachten of ze in staat zou zijn om deel te nemen aan het WK wielrennen.

Gelukkig heeft Femke Bol hard gewerkt aan haar herstel en is ze nu klaar om deel te nemen aan het WK. Ze is vastbesloten om haar beste prestatie neer te zetten en laat zich niet tegenhouden door haar blessure. Ze is ervan overtuigd dat ze de concurrentie aankan en dat ze een goede prestatie kan neerzetten.

Femke Bol staat klaar om haar beste prestatie neer te zetten tijdens het WK wielrennen. Ze laat zich niet tegenhouden door haar blessure en is vastbesloten om haar beste prestatie neer te zetten. We wensen Femke veel succes toe bij het WK en hopen dat ze haar doel bereikt!