Sifan Hassan loopt probleemloos naar finale op 1.500 meter na valpartij

Sifan Hassan loopt probleemloos naar finale op 1.500 meter na valpartij

Sifan Hassan heeft een geweldige prestatie neergezet tijdens de finale op de 1.500 meter tijdens de Europese atletiekfinale in Berlijn. Hoewel ze tijdens de halve finale een valpartij had, kon ze probleemloos de finale halen.

Hassan begon sterk aan de halve finale, maar na een kilometer viel ze op de baan. Ze kwam echter snel weer overeind en kon de race vervolgen. Ondanks de valpartij liep ze een tijd van 4:02.12 en finishte als tweede in haar race.

De finale was een spannende race met veel concurrentie. Hassan begon sterk en liep een tijd van 3:59.06, waarmee ze de Europese titel won. Ze versloeg haar concurrenten met meer dan twee seconden en verbeterde haar persoonlijk record met bijna twee seconden.

Hassan was erg blij met haar prestatie en zei: “Ik ben zo blij dat ik deze race heb gewonnen. Ik heb hard gewerkt om hier te komen en om mijn persoonlijke record te verbeteren. Het is een geweldig gevoel om de Europese titel te winnen.”

Hassan heeft bewezen dat ze een sterke atleet is, ondanks haar valpartij tijdens de halve finale. Haar prestatie toont aan dat ze een veerkrachtige atleet is die niet bang is om risico’s te nemen om haar doelen te bereiken.