Juventus start seizoen met overwinning, Roma en Lazio verliezen direct punten

Het Italiaanse voetbalseizoen is begonnen en Juventus heeft direct een goede start gemaakt. De ploeg uit Turijn won met 2-0 van Parma, waardoor ze de eerste punten van het seizoen binnen hebben.

De twee doelpunten voor Juventus werden gemaakt door Cristiano Ronaldo en Federico Bernardeschi. De ploeg begon sterk aan de wedstrijd en had al snel de leiding genomen.

Roma en Lazio, twee andere topclubs uit Italiƫ, hadden minder geluk. Roma verloor met 1-0 van Genoa, terwijl Lazio met 2-1 verloor van Sampdoria. Beide ploegen verloren dus direct punten, wat een slechte start betekent voor het seizoen.

Juventus lijkt dit seizoen weer een sterke concurrent te zijn voor de titel. De ploeg heeft de afgelopen jaren al veel successen geboekt en lijkt ook dit jaar weer sterk te zijn. Roma en Lazio zullen hun best moeten doen om de titel te veroveren, maar dat zal geen makkelijke opgave zijn.

Het Italiaanse voetbalseizoen belooft dus weer een spannende strijd te worden. Juventus heeft een goede start gemaakt, maar Roma en Lazio hebben direct punten laten liggen. Het zal interessant zijn om te zien hoe deze ploegen zich verder ontwikkelen in het seizoen.