Feyenoord redt gelijkspel tegen Sparta door goal Sauer (17) in blessuretijd

Feyenoord redt gelijkspel tegen Sparta door goal Sauer (17) in blessuretijd

Feyenoord heeft zaterdag een gelijkspel gered tegen Sparta Rotterdam. In de laatste minuut van de blessuretijd scoorde de 17-jarige debutant, Justin Sauer, de gelijkmaker.

De Rotterdammers begonnen sterk aan de wedstrijd en hadden al vroeg in de eerste helft de leiding genomen. Na een goede aanval werd de bal door Steven Berghuis in het doel geschoten.

Sparta kwam na rust sterk terug in de wedstrijd en kreeg meerdere kansen om de score te veranderen. Uiteindelijk was het de 19-jarige spits Lars Veldwijk die de gelijkmaker scoorde.

De spanning steeg naar een hoogtepunt toen Feyenoord in de laatste minuut van de blessuretijd nog een goal maakte. De 17-jarige debutant Justin Sauer schoot de bal hard in het doel, waardoor Feyenoord alsnog een punt kon pakken.

De supporters van Feyenoord waren erg blij met het resultaat. De club heeft nu al vier wedstrijden op rij niet verloren en staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie.

Het was een mooie prestatie van Feyenoord om dit gelijkspel te behalen. Met name de goal van Justin Sauer was een grote verrassing, aangezien hij pas 17 jaar oud is. Het was een geweldige manier om zijn debuut te maken en Feyenoord blij te maken met een punt.