Cheems, de Populaire Internet- en Memehond, is Overleden

Cheems, de Populaire Internet- en Memehond, is Overleden

Cheems, de populaire internet- en memehond, is helaas overleden. Cheems was een Shih Tzu-hond die bekend stond om zijn verschijning in veel verschillende populaire memen. De hond werd in 2019 geadopteerd door een familie uit Texas en heeft sindsdien veel liefde en aandacht gekregen.

Cheems werd een internetfenomeen toen zijn eigenaar een foto van hem op Instagram plaatste. De foto werd al snel viraal en Cheems werd een van de meest populaire memehonden op het internet. Hij verscheen in veel verschillende memes, waaronder de bekende “Cheemsburger” meme.

De eigenaar van Cheems heeft onlangs bekendgemaakt dat de hond is overleden. Hij was al geruime tijd ziek en de familie heeft de moeilijke beslissing genomen om hem te laten inslapen.

De overlijdensbericht van Cheems heeft veel verdriet en verlies veroorzaakt bij zijn vele fans over de hele wereld. Mensen hebben op sociale media hun condoleances betuigd en herinneringen gedeeld aan de populaire memehond.

Hoewel Cheems niet meer bij ons is, zal hij altijd herinnerd worden als een van de meest geliefde memehonden op het internet. Zijn legendarische verschijning in vele verschillende memes zal voor altijd voortleven.