Feyenoord speelt tegen Sparta zonder geblesseerde Bijlow en Zerrouki

Feyenoord speelt tegen Sparta zonder geblesseerde Bijlow en Zerrouki

Feyenoord heeft een lastige wedstrijd voor de boeg: het speelt zondag tegen Sparta zonder twee van zijn belangrijkste spelers. Doelman Justin Bijlow en verdediger Bart Nieuwkoop zijn beiden geblesseerd en kunnen niet meespelen.

De Rotterdammers hebben al een aantal blessures te verwerken gehad. Eerder deze maand moesten ook spelers als Leroy Fer, Steven Berghuis en Eric Botteghin aan de kant blijven.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft echter vertrouwen in zijn team. “We hebben een goede selectie en ik ben ervan overtuigd dat we deze wedstrijd kunnen winnen, ook zonder Bijlow en Nieuwkoop”, aldus Advocaat.

Het is nog onduidelijk wie de geblesseerde spelers zullen vervangen. Verdediger Sven van Beek lijkt waarschijnlijk de vervanger van Nieuwkoop te worden, terwijl Kenneth Vermeer mogelijk de plaats van Bijlow inneemt.

Feyenoord staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, met slechts één punt achterstand op koploper Ajax. Met een overwinning op Sparta kan Feyenoord de kloof verkleinen en het seizoen goed afsluiten.