Gelekte Gegevens van Bijna 76.000 Tesla-Medewerkers naar Duitse Zakenkrant

Gelekte gegevens van bijna 76.000 Tesla-medewerkers zijn naar een Duitse zakenkrant gestuurd. De gegevens bevatten informatie over de salarissen, bonussen en andere financiële details van de medewerkers.

De gegevens werden naar de Duitse zakenkrant Handelsblatt gestuurd door een anonieme bron. De bron zei dat de gegevens afkomstig waren van een interne bron bij Tesla.

Tesla heeft bevestigd dat de gelekte gegevens echt zijn. Het bedrijf heeft ook aangegeven dat het de privacy van zijn medewerkers serieus neemt en dat het de nodige stappen zal ondernemen om te voorkomen dat dergelijke gegevens in de toekomst worden gelekt.

De gelekte gegevens bevatten informatie over de salarissen, bonussen en andere financiële details van bijna 76.000 Tesla-medewerkers. De gegevens laten ook zien dat het gemiddelde jaarsalaris van een Tesla-medewerker $90.000 bedraagt, terwijl het gemiddelde bonusbedrag $30.000 is.

De gelekte gegevens tonen ook aan dat Tesla-medewerkers gemiddeld meer verdienen dan hun collega’s in andere bedrijven in de auto-industrie. Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat Tesla een innovatief bedrijf is en dat het bedrijf veel investeringen doet in technologie en onderzoek.

Hoewel de gelekte gegevens een interessant inzicht bieden in de financiële situatie van Tesla-medewerkers, is het belangrijk om te benadrukken dat de privacy van medewerkers moet worden beschermd. Tesla heeft aangegeven dat het de nodige stappen zal ondernemen om te voorkomen dat dergelijke gegevens in de toekomst worden gelekt.